Hovedseksjon

Skolebiblioteket

Bokstabel

Skolebiblioteket på Øvre Foss

Skolebiblioteket på Øvre Foss er plassert sentralt i andre etasje med inngang fra oppgang A og oppgang B.

Biblioteket ble nylig utvidet og pusset opp og er delt inn i ulike soner - skranke, chillrom, grupperom og studierom. Vi har syverksted, mini-scene og egen sofakrok for gaming-og brettspill.

I biblioteket finner du et bredt utvalg av skjønn- og faglitteratur, en god del tegneserier og enkelte tidsskrifter. Vi har også notehefter som du får tilgang til ved å henvende deg til bibliotekaren.

Skolebiblioteket på Nedre Foss

Det nye skolebiblioteket på Nedre Foss finner du i første etasje, i samme etasje som kantinen og resepsjonen.

I biblioteket er det hyggelige sittegrupper, og har du lyst til å spille sjakk så kan du gjøre det ved våre spesialdesignede sjakkbord. Boksamlingen er i ferd med å bygges opp, og det vil etterhvert bli muligheter for selvbetjent utlån.

Printer er tilgjengelig både på Øvre og Nedre.

Bibliotekaren hjelper deg gjerne med

• å finne fagstoff til skoleoppgaver
  • informasjonssøk på nettet
  • boktips

Lån av bøker
Alle elever på skolen får låne bøker med hjem. Biblioteket står også for utlån av skolens læremidler.  Lånetiden er 4 uker for bøker, og hele skoleåret for lærebøker.

Bibliotekets åpningstider: Man-fre: 08.00-15.30.

Bibliotekar
Desiree Fidan
desiree.fidan@osloskolen.no

Biblioteket tilbyr deg